lauantai 11. kesäkuuta 2011

Montgomery-arvonta ja kaunein kirjankansi-äänestys

Tervetuloa lukemaan Saran kirjat-blogia uudessa osoitteessa! Blogini muuton kunniaksi pidän kesäisen kirja-arvonnan, jossa voittaja saa kolme kirjaa. Kirjat ovat L.M. Montgomeryn Marigoldin lumottu maailma (2009) ja Sara Tarinatyttö (2010) sekä Sisko Ylimartimon Anna ja muut ystävämme (2008). Kirjat ovat uudenveroisia. Kolme arpaa saa kommentoimalla tätä tekstiä, liittymällä blogini lukijaksi sekä linkittämällä tämän arvonnan. Kaksi arpaa saa kommentoimalla ja liittymällä blogini lukijaksi ja yhden arvan kommentoimalla. Ekstra-arvan saa äänestämällä kauneinta suomalaista tyttökirjan kantta. Olen koonnut vanhoja suomalaisia tyttökirjaklassikoita erilliselle sivulle, joka löytyy blogin yläpalkista.

Arvontaan ja äänestykseen aikaa on osallistua 18.6 asti. Onpas mukavaa olla täällä!

45 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin ;)
  Osallistun arvontaan kolmella arvalla: olen lukijasi, kommentoin ja äänestän kauneimmaksi tyttökirjan kanneksi Rauni Karhian Musta Pekka -kantta. Kotimaisia tyttökirjoja en muuten olekaan lukenut kovin paljoa. Anni Polvan Tiina-kirjat kyllä ja muutaman Anni Swanin, mutta poikakirjoja sitten senkin edestä.

  VastaaPoista
 2. Oih, sie sait siirrettyä kaiken nopeasti tänne bloggeriin! Tervetuloa. :)
  Osallistun arvontaan neljällä: olen lukijasi, kommentoin, äänestän kauneimmaksi kanneksi Salme Aavan Kesäkettä, onhan nyt kesä. :) Lisäksi linkitän arvonnan blogiini, heti kun saan oman blogini toimimaan. Valitsit nimittäin hyvän hetken siirtyä bloggeriin, täällä on nyt kauheasti vaikeuksia saada kommenttejaan lähetettyä tai kirjoitettua edes omaan blogiin.

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa Bloggerin maailmaan!

  Vau, onpa houkutteleva palkinto! Osallistun siis arvontaan neljällä arvalla. Olen siis lukijasi, kommentoin, linkkaan arvontasi blogiini + äänestän kauneimmaksi tyttökirjan kanneksi Anni Swanin Sara ja Sarri matkustavat - ihanan tyylikkäät tytöt ja kaunis maisema!

  VastaaPoista
 4. Onnea uuteen kotiin, näyttääpä täällä hienolta! Kiva, että pääsit perille :)

  Osallistun arvontaan kolmella arvalla ja ääneni annan Mustalle Pekalle, vaikka kyllä Mary Marckeja olen kerännyt ihan kansien takia:)

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa Bloggeriin ja onnea uudelle osoitteelle. :) Mukavaa, että olet nyt täällä, Sara.

  Osallistun arvontaan kolmella arvalla sekä halajan lisäarpaa äänestämällä mielestäni kauneinta tyttökirjan kantta. Oikeastaan kaikki vanhat kannet ovat kauniita, mutta nostan nyt omaksi suosikikseni Rauni Karhian Mustan pekan, jonka kannen tyttö on klassisen kaunis ja ottaa upeasti kontaksin lukijoihin.

  VastaaPoista
 6. Tervetuloa Bloggeriin!

  Onpa tosiaan ihanat kirjat arvontapalkintona. Montgomeryn ystävä ihan innostuu.

  Osallistun neljällä: olen lukijasi, kommentoin ja linkintän sekä valitsen Eila Kaukovallan Tuntematon Marianna -kirjan kannen kauneimmaksi. Se on niin tyylikäs ja siinä on kirjoittava tyttö/nainen.

  VastaaPoista
 7. Tervetuloa Bloggeriin!

  Hassua, miten Bloggerin ulkopuoliset blogit tahtovat saada vähemmän näkyvyyttä tämän alustan blogeissa, ehkä siksi, kun ei voi liittyä lukijaraatiin ja seuraaminen/linkittäminen on muka vaikeampaa (vaikka ei oikeasti ole, kun saa ohjeet).

  Minulla on jo kaikki arpomasi kirjat, mutta osallistun silti neljällä, tietenkin ;)! Kauneimmaksi äänestän Me villamyssyt -kirjan kantta. Jos sinulle tulee noita Nuorpuun Ruusulan tytöt kirjoja myyntiin, niin vinkkaa minulle!

  Nyt kun rekisteröidyit Bloggeriin, olit samalla myös minun 50. lukijani! Minunkin pitää pyöreiden kunniaksi järjestää arvonta lähiaikoina :).

  VastaaPoista
 8. Hei kaikille ja kiitokset lämpimistä tervetulotoivotuksista! Minä kokeilen nyt tätä kommentointia. Minulla ei ole muuten ollut ongelmia bloggerin kanssa ja sain nämä tekstitkin hyvin siirrettyä tänne, kun olin ne konvertoinut ja nyt koputan puuta.

  Tilanne: Musta Pekka 3 ääntä, Kesäke 1 ääni, Sara ja Sarri matkustavat 1 ääni, Tuntematon Marianna 1 ääni

  VastaaPoista
 9. Sara, muuttosi on kiva yllätys! Onnea uuteen 'kotiin'!

  Mukana kolmella.

  VastaaPoista
 10. Hei ja tervetuloa alati temppuilevaan Bloggeriin! Toivottavasti sinulla sujuu jatkossakin yhtä luistavasti. Kirja-arvontasi on todella kiva ja kirjat kiinnostavia, joten osallistun kaikilla mahd. arvoilla ;)

  VastaaPoista
 11. Niin ja äänestän tuota Pieni tuittupää -kantta.

  VastaaPoista
 12. tervetuloa uudelle blogipaikalle. Kirjauduin hetimiten lukijaksi, mutta blogia minulla ei ole, jonne linkittää... Kansista niin moni edustaa omaa julkaisuaikaansa kunniakkaasti, mutta silti kaunein (tässä kontekstissa) kansi on mielestäni Anni Swanin Iris-rukka. Jos haluat äänen listalla olevalle kirjalle, niin silloin valinta menisi Sara ja Sarri matkustavat -kirjalle.

  VastaaPoista
 13. Tervetuloa tänne ja toivottavasti viihdyt :-)
  Kolmella arvalla mukana. Kaunein kansi esillä olevista on minusta tuo Pienen tuittupään!

  VastaaPoista
 14. PS. Kaunein tyttökirjakansi on Montgomeryn Pat - Vanhan kartanon valtiatar.

  VastaaPoista
 15. Haa, luetunymmärtämiseni on vajavainen (tai sitten osaan laskea vain kolmeen)... siis osallistun neljällä!

  VastaaPoista
 16. Tervetuloa bloggerin puolelle! Lukijaksi liityin ja lisäsin blogisi myös omalle blogilistalleni.

  Minulla nuo kirjat jo on, joten en osallistu niiden arvontaan. Osallistun mielelläni kuitenkin kansiäänestykseen. Kauniita kansia on paljon, mutta valitsin lopulta Poikatytön.

  VastaaPoista
 17. Hei ja kiitos uusista tervetulotoivotuksista! Tuota kauneinta kirjan kansikuvaa voi äänestää ilman muuta, vaikka ei osallistuisikaan arvontaan.

  Äänestystilanne tällä hetkellä: Musta Pekka 3 ääntä, Sara ja Sarri matkustavat 2 ääntä, Pieni tuittupää 2 ääntä, Kesäke 1 ääni, Tuntematon Marianna 1 ääni, Poikatyttö 1 ääni

  Nyt kyllä olen huomannut, että tämä kommentointi tökkii täällä. Pitää kirjautua uudelleen ja silti lukee anonyymi eikä pääse silti kommentoimaan.

  Sara

  VastaaPoista
 18. Ihana tuo kokoamiesi tyttökirjakansien kavalkadi! Äänestän Tuntematonta Giselaa ihan siitä syystä, että olin unohtanut koko kirjan olemassaolon, ja tykkäsin kirjasta todella paljon lapsena. Siinähän ollaan SOS-lapsikylässä Sveitsissä, eikö vain..?

  Osallistun arvontaasi siis kolmella: liityin myös lukijaksesi :)

  VastaaPoista
 19. Tervetuloa Bloggeriin Sara! Mukavaa, että sinäkin olet nyt täällä.

  Osallistun neljällä arvalla ja ääneni annan Kesäke-kirjalla, jolla on kauniin kannen lisäksi myös hauska nimi. Nyt linkitämään:)

  VastaaPoista
 20. Äänestän Ruusulan tyttöjä! Minutkin voi jättää palkinnoista huomiotta. Tervetuloa Bloggeriin minunkin puolestani. Siirsitkö kaikki tekstit käsin vai löysitkö jonkun automaattisemman tavan?

  VastaaPoista
 21. Tervetuloa Bloggeriin minunkin puolestani!

  Osallistun neljällä arvalla mukaan ja äänestän Anni Swanin Sara ja Sarri matkustavat -kirjan kantta. Siitä tulee niin nostalginen olo; olen varmaan joskus nuorempana lukenut Swanin romaaneja, joissa on samantyylinen kansi (ehkä sama taiteilija?). :)

  VastaaPoista
 22. Äänestän Pientä Tuittupäätä, Maija Karman kuvat ovat hienoja. Osallistun myös arvontaan.

  VastaaPoista
 23. Sara, huutelen täältä vielä, että Me villamyssyt -kirjakin on saanut yhden äänen ;)

  VastaaPoista
 24. Hei ja kiitos! Mukavaa, kun löydätte tänne ja äänestätte. Kiitos Pienen mökin emäntä, että huomasit puuttuvan äänen!

  Äänestystilanne tällä hetkellä on: Musta Pekka 3 ääntä, Sara ja Sarri matkustavat 3 ääntä, Pieni tuittupää 3 ääntä, Kesäke 2 ääntä, Tuntematon Marianna 1 ääni, Poikatyttö 1 ääni, Me villamyssymissit 1 ääni, Tuntematon Gisela 1 ääni, Ruusulan tytöt 1 ääni

  Salla, muutin wordpressin tiedoston yhteensopivaksi bloggerin kanssa (netissä ohjelma) ja sitten siirsin. Ei tarvinnut käsin onneksi tehdä muuta kuin hieman muokata joitain juttuja ja sitten julkaista.

  VastaaPoista
 25. Hei ja kiva kun olet muuttanut bloggerin puolelle sinäkin! Toivottavasti viihdyt hieman Vuodatuksesta poikkeavassa "ympäristössä". (:

  Olen blogisi lukija, kommentoin ja linkitin arvontasi. (http://lahioneidonlokikirja.blogspot.com/2011/06/saran-kirjat-blogissa-arvontaa.html)
  Lisäksi äänestän kauneimmaksi kirjan kanneksi Musta Pekka:a. Osallistun siis neljällä arvalla arvontaan (:

  VastaaPoista
 26. Onnea uudelle blogipaikalle. Kommentoin ja olen lukijasi, mutta en linkitä, kauneimmaksi kijran kanneksi äänestän Tuntematonta Mariannaa. Taattua Wendeliniä.... Tämä taitaa tehdä sitten 3 arpaa.

  VastaaPoista
 27. Kiva kun tulit tänne Bloggeriin, niin on helpompi seurata blogiasi! :) Mielestäni kaunein kansi on tuossa Tuntematon Gisela -kirjassa, jotenkin seesteinen ja houkuttelisi ainakin minut lukemaan. Osallistun myös arvontaan 3 arvalla!

  VastaaPoista
 28. Voi kuinka ihana arvonta! Tämä onkin ensimmäinen kirja-arvonta johon osallistun, sen verran uusi olen vielä tässä kirjablogien maailmassa :)
  Osallistun kolmella arvalla, olen lukijasi, kommentoin ja äänestän kauneimmaksi kirjaksi Mustaa Pekkaa :)

  VastaaPoista
 29. Osallistun arvontaan, ja liityin lukijaksi. Kiitoksia jo aiemmin kirjoitetuista päivityksistä, näin bloggerin kautta pysyy hieman paremmin kärryilläkin.

  Nuorpuun Ruusulan tytöt- kirjan kansi on aivan järjettömän hienostunut ja tyylikäs tyttökirjan kansi. Ei enää niin tyttömäinen, kun on "herrasmiehiäkin" jo kuvassa mukana.

  VastaaPoista
 30. Heippa blogi-kaima! :) Löysin edellisen blogisi hiljattain Leena Lumen blogin kautta, ja ehdin lueskella sitäkin jo jokusen viikon. :) Nyt liityin lukijaksesi täällä, ja osallistun arvontaan neljällä arvalla. Mielestäni kaunein kansi on ehdottomasti suosikissani, Anni Swanin Iris rukassa.

  T. Sara / P.S. Rakastan kirjoja -blogista
  (Blogger temppuilee eikä anna minun sisäänkirjautua, höh!)

  VastaaPoista
 31. Hei taas ja tervetuloa tänne lukijoikseni uudet sekä vanhat!

  Päivitetään aänestystilanne eli Musta Pekka on ottanut nyt isomman johdon 5 äänellä, Sara ja Sarri matkustavat 3 ääntä, Pieni tuittupää 3 ääntä, Kesäke 2 ääntä, Tuntematon Marianna 2 ääntä, Tuntematon Gisela 2 ääntä, Ruusulan tytöt 2 ääntä, Poikatyttö 1 ääni, Me villamyssymissit 1 ääni

  Muutin muuten worpdressin blogipohjasta, jossa vanhemmassa versiossa ei ole tällaisia hyviä ominaisuuksia kuten bloggerissa, mutta kommentointi on täällä hankalampaa ainakin tällä hetkellä.

  Blogikaima Sara, huomasitko blogin yläpalkissa sivun suomalaisia tyttökirjaklassikoita. Siellä ei ole Iris rukan kantta, mutta paljon muita kansia. Niistä on tarkoitus äänestää kaunein kansi! :)

  VastaaPoista
 32. Huomasin sen kommentoituani, ja jäinkin pohtimaan oliko tarkoitus äänestää niistä, vai käyttää niitä vain muistin virkistyksenä. :) Mutta nyt uusi yritys: haluan antaa ääneni Ruusulan tytöille, kirjassa on tyylikkään selkeä, kaunis kansi. :) Ja edelleen siis se neljä arpaa, linkitin arvontasi omaan blogiini.

  Ihana blogi sinulla muuten, unohdin sanoa sen edellisessä kommentissani. <3 Jäin myös miettimään, pitäisikö minun vaihtaa bloginimeni sekaannusten välttämiseksi, mitä olet mieltä? En tiennyt blogiani aloitellessani nelisen kuukautta sitten että on jo yksi Sara, hoksasin sen jossain kohtaa muistaakseni Leena Lumen blogista. :) Sinä olet ollut täällä ensin, joten sano sinä! :) Normaalisti kommentoidessani nimenäni näkyy nykyisin koko blogini nimi (siis silloin kun blogger päästää minut sisäänkirjautumaan :-/).

  Sara / p.s. rakastan kirjoja

  VastaaPoista
 33. Hei!
  Täältäpä löytyi paljon kivaa luettavaa ensivisiitillä olevalle. Tulen toistekin!
  Arvontaan osallistun neljällä arvalla ja se kaunein kansi on mielestäni tuo Pieni tuittupää. Tosin suloisiahan nuo ovat kaikki.

  VastaaPoista
 34. Heippa!
  Kolmella arvalla mukana! Äänestän kauneimmaksi kanneksi Pension Grunérin tytöt -kirjan kantta!

  VastaaPoista
 35. Mahtava blogi, löysin paljon kirjoja omalle to be read- listalle.

  Kolmella arvalla mukaan :) Kaunein kansi on ehdottomasti Ruusulan tytöt!

  VastaaPoista
 36. Mahtavaa, että satuin löytämään tänne ja vieläpä se, että nostat tyttökirjoja taas uuteen arvoon!

  Liityn hetimiten lukijaksesi ja osallistun kahdella arvalla :)

  Kaunein kirjan kansi taasen on "Pieni tuittupää" tai "Yhteiskoululaisia". Molempien tunnelma on käsinkosketeltava.

  VastaaPoista
 37. Onnea uudelle blogipaikalle. Olen mukana kivassa arvonnassa 2 + 1 arvalla. Olen lukijasi ja tyttökirjojen kansikuvaäänen saa minulta Tuntematon Marianna (ja sen ei-niin-tuntematon-kuvittaja Wendelin.

  VastaaPoista
 38. Hei! Sinulla on kaunis blogi. Osallistun kahdella, yhden edestä kommentoin ja toisen äänestän kauneimmaksi kanneksi Tuntematon Giselan kannen, jonka tunnelma on mielestäni ihana!

  VastaaPoista
 39. Hei, kiitokset kaikille ja tervetuloa! Nyt päivitetään taas äänestystilanne, joka on tiukkaa: Musta Pekka 5 ääntä, Pieni tuittupää 4 ääntä, Ruusulan tytöt 4 ääntä, Sara ja Sarri matkustavat 3 ääntä, Tuntematon Marianna 3 ääntä, Tuntematon Gisela 3 ääntä, Kesäke 2 ääntä, Poikatyttö 1 ääni, Me villamyssymissit 1 ääni, Pension Grunérin tytöt 1 ääni

  Mirkan ääni on vielä päivittämättä, kun ehdotit kahta kantta. Pystyisitkö valitsemaan vain yhden tai voimme jättää sen vielä ratkaisematta, jos äänet menevät tasan lopussa.

  VastaaPoista
 40. Tervetuloa Bloggeriin, Sara! Blogillasi on mahtava idea. <3

  Minäkin kerään tyttökirjoja, joskin tämä keräilyharrastus on viime aikoina ollut ainoastaan äitini kirppiksiltä bongaamien kirjojen varassa. Olen vähän sellainen on/off-tyyppi, eli sitten kun fokus taas siirtyy tyttökirjoihin, mennään varmasti täysillä. :)

  Osallistun neljällä arvalla tähän viehättävään arvontaan. Olen suuri Mary Marck -fani, myös kirjojen kansien perusteella, mutta Musta pekka -kansi oli niin tyylikäs, että yllätän itseni äänestämällä sitä. :)

  VastaaPoista
 41. Hei
  Osallistun 2+ extra-arvalla mahtavaan arvontaan. Kansiäänestyksessä ääneni saa "Pieni tuittupää". Maija Karman kuvitukset ovat aivan ihanan herkkiä ja tunnelmallisia.

  VastaaPoista
 42. Osallistun neljällä arvalla. Kaunein kansi on mielestäni kirjassa Rauni Karhia: Musta Pekka 1935. Kuka on kannen tekijä?

  VastaaPoista
 43. Hei! Kaunis blogi sinulla! Vieläkö ehtii mukaan arvontaan? :) Tulen mukaan kolmella arvalla, lukijana, kommentoimalla ja äänestämällä. Mielestäni kaunein kansi on Helmi Krohn: Eeva-Liisa.

  VastaaPoista
 44. Hei ja tervetuloa uudelle blogipaikalle. Kirjauduin lukijaksesi joten olen mahdottoman houkuttavassa arvonnassa mukana 2 arvalla + toki äänestyksen bonusarpakin täytyy käyttää hyödyksi. Minulla on paha heikkous vanhoihin kansakoulun ja oppikoulun lukukirjoihin, mutta vanhat tyttökirjojen kannet taitavat ohittaa ihanuudessaan nekin. Kansiäänestyksessä ääneni saa söpöäkin söpömpi "Pieni tuittupää".

  VastaaPoista