lauantai 29. tammikuuta 2011

Saran seitsemän uutta tunnustustaSain kaksi tunnustusta blogilleni Terhi Rannelalta ja Leena Lumelta. Kaunis Kiitos heille! Tämä kannustaa jatkamaan kirjallisuusblogini pitämistä omalla persoonallisella tyylilläni ja tässä samassa blogiosoitteessa. Tunnustuksen saamiseen sisältyy seitsemän asian kertominen itsestään, jonka olen kerran aikaisemmin tehnytkin, mutta tunnustetaan lisää:

1. Vaikka luenkin paljon kirjoja ja kirjoitan niistä - en edelleenkään tiedä kuinka monta kirjaa luen vuodessa. Kaikkea lukemaani en kirjaa ylös enkä bloggaa niistä.

2. Kirjoitan tällä hetkellä useampaan blogiin, mutta tämä blogini on ensimmäiseni ja ikiomani. Pidän myös yhteisbloggaamisesta, jossa useampi kirjoittaja kirjoittaa yhdessä.

3. Kirjojen lisäksi harrastan elokuvia. Leffamakuni on kirjava, mutta kun haluan rentoutua, niin katson jännittäviä toimintaelokuvia, joissa ei tarvitse ajatella - ainakaan liikaa.

4. En juo kahvia vaan teetä. Cocis maistuu liiankin hyvälle.

5. Nukun liian vähän, mutta toivon, että se on väliaikaista. Työ ja vapaa-aikani menevät nykyään sekaisin.

6. Odotan kevättä ja valoa. Kevät on lupaus jostain uudesta.

7. Kesään mennessä valmistun opettajaksi. Haluan tulevaisuudessa opettaa sekä kirjoittaa.Lähetän tunnustukset eteenpäin oman tunnustuksensa ansaitseville blogeille:

Susan kirjasto

Sallan lukupäiväkirja

Kertomus jatkuu

K-blogi - koko lailla kirjallisesti

Kirjainten virrassap.s. Kirjoista on helpompi puhua kuin itsestään.

9 kommenttia:

 1. Voi kiitos! Minä tein tunnustuksia kesällä - sopiiko että linkitän suoraan sinne. :) Löytyvät siis tekstin loppupuolelta.

  Onnea opettajan ja kirjoittajan uralle!

  VastaaPoista
 2. Oho, tuli vahingossa laitettua väärä nimimerkki. :D

  VastaaPoista
 3. Oi, olen hurjan otettu tämmöisestä kunniasta. Pitääpä miettiä 7 tunnustusta. :)

  Mie olen itse varsinainen teehirmu, juon tosi paljon teetä. Kahvista en taas pidä yhtään.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaunis tunnustuksesta Sara! Minäkin juon paljon mieluummin teetä kuin kahvia, mutta kokis kyllä hakkaa teen mennen tullen. Onnea ope-opinnoillesi:)

  VastaaPoista
 5. Minä juon kahvia vain aamuisin, tee on virallinen lukemisjuoma. Minulla on aina teekuppi kädessä kun luen kirjaa - kaunokirjallisuutta tai tenttikirjaa;)

  VastaaPoista
 6. Hei Salla ja lisää vaan tunnustuksia! :) Vastaisuuden varalta voinkin linkata näihin tunnustuksiini, kun ne on nyt pari kertaa tehty.

  Hienoa että löytyy näin monta teen ystävää! Suosin tällä hetkellä hedelmäteetä. :)

  VastaaPoista
 7. Sara, kiva, että ehdit tehdä tämän ja kiitos linkityksestä♥

  Sinulla on erityisen persoonallinen blogiote, jota kunnioitan hämmästellen. Meidän kierrosluvut ovat niin eri että löytyy ihmeeliinen harmonia;-) Sinä olet uskomattoman perusteellinen!!!

  Valitettavasti 20 vuoden jälkeen pahe cokis on ilmestynyt minunkin elämääni. Nyt teen itselläni ihmiskoetta olemalla ilman sokeria kunnes Kanadan vieraamme saapuu maaliskuun lopulla. Sitten jatkan taas, sokerihumalan jälkeen, sokeritonta elämää. Mutta että en saisi ansiotonta arvonnousua, paljastan vain sinun blogissasi, että kun harvoin menen Bessun (Anne, jonka olet tavannut) kanssa Kodin Ykköseen, syömme ostosten jälkeen paninit ja silloin aina otamme cokikset. Seuraava kerta on ensi perjantaina. Eihän tämä leviä täältä, eihän;-)

  Minäkin nukun liian vähän ja syy on täysin kirjojen. Toisaalta ihanaa...näen silti elämän, jossa luen hiukan vähemmän ja nukun enemmän. Ahmin nyt kirjoja kuin jotain herkkua ja yritän sitten muutaman vuoden tehdä ihan jotain muuta. Ja ehkä sitten taas...

  Onnea opettajaopinnoille! Minustakin piti tulla historianope, mutta kirjoittaminen voitti kaiken. Sinä osaat varmaan yhdistää sekä opettamisen että kirjoittamisen.

  Huomenna avaan blogini 2-vuotissynttäriarvonnan. Pysy linjoilla!

  VastaaPoista
 8. Kiitos Leena ja sinä inspiroit meitä muita aktiivisuudellasi, luovuudellasi ja innostavalla blogillasi! Tietenkin osallistun synttärijuhliisi! :)

  VastaaPoista
 9. Iso kiitos palkinnosta! Pian lisää paljastuksia blogissani :-)

  VastaaPoista